A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/angelina-jolie-122.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Rade Šerbedžija: Angelina Jolie i Brad Pitt kupuju kuću u Istri | Politika+
Scena

ZNA GDJE JE LIJEPO: Rade Šerbedžija: Angelina Jolie i Brad Pitt kupuju kuću u Istri

'Ona je pametna, svjetska žena, koja zna gdje je lijepo i gdje će moći imati svoj kutak mira, svoju oazu.'

Piše: PolitikaPlus
'Znam, trebat će vremena da sve to krene i da se okonča, ali Angelina je ozbiljno zainteresirana za to da tamo pronađe svoj mir, daleko od očiju javnosti, stresa Hollywooda i objektiva fotoreportera. Angelina je bila oduševljena i Brijunima, iako je kratko tu boravila, kada je lani odgledala `Kralja Leara`. Kazala je da je to raj na zemlji, otočje neopisive ljepote, idealno mjesto za odmor i okrjepu duše, da se djeca nesmetano igraju, plivaju, skaču, što drugdje ne bi mogli.'

Glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt uskoro bi mogli imati kuću u Istri. Kad će projekt biti dovršen zasad nije poznato. I sama Angelina je prilikom dolaska u Hrvatsku na premijeru svog scenarističkog i redateljskog prvijenca "U zemlji krivi i meda" kazala da Brad već proučava nekretnine po Lijepoj našoj, a njihov veliki prijatelj, glumac Rade Šerbedžija, kazao je kako bi bio najsretniji kad bi se doselili u njegovo susjedstvo. Tome bi uskoro i moglo biti tako jer razmišljaju o tome da kupe kuću u blizini Barbarige, na području Dragonere.

"Angelina Jolie je naša dobra obiteljska prijateljica. Lenka i ja družimo se s njom već dugo, kao i s brojnim drugim umjetnicima. Godinama smo živjeli u Americi, a smatram da je misija svih onih koji rade sa slavnima, s poznatim umjetnicima svih profila, promidžba svoga zavičaja, svoje domovine. Tako je naša `misija` da dovedemo u Istru i u Hrvatsku što više poznatih. Otkad je prije više od deset godina kazalište Ulysses počelo raditi, stalno smo dovodili poznate osobe, neki su s nama surađivali u projektima, drugi su bili gosti u publici, a među njima je bila i Angelina. Istina je da sam je nagovorio da kupi kuću u mom susjedstvu, u blizini Barbarige, iako je nije trebalo baš nagovarati. Ona je pametna, svjetska žena, koja zna gdje je lijepo i gdje će moći imati svoj kutak mira, svoju oazu", kazao je Rade Šerbedžija za Glas Istre, dodajući kako njegov prijatelj Danko Končar radi projekt "svjetskih razmjera" na području Barbarige i Dragonere. Angelina i Brad već su navodno razgovarali s Končarom o kupnji parcele, a on im je ponudio da izaberu što žele da im izgradi na tom zemljištu.

"Znam, trebat će vremena da sve to krene i da se okonča, ali Angelina je ozbiljno zainteresirana za to da tamo pronađe svoj mir, daleko od očiju javnosti, stresa Hollywooda i objektiva fotoreportera. Angelina je bila oduševljena i Brijunima, iako je kratko tu boravila, kada je lani odgledala `Kralja Leara`. Kazala je da je to raj na zemlji, otočje neopisive ljepote, idealno mjesto za odmor i okrjepu duše, da se djeca nesmetano igraju, plivaju, skaču, što drugdje ne bi mogli", naveo je Šerbedžija.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

brad pitt, angelina jolie, rade šerbedžija