A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/nina%20badric.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nina Badrić: Onaj tko ne poznaje glazbu može 'Nebo' nazvati baladom | Politika+
Scena

RAZGOVOR: Nina Badrić: Onaj tko ne poznaje glazbu može 'Nebo' nazvati baladom

'Trebam li se više dokazivati da znam pjevati? Bilo je to isključivo zbog snimke i zbog toga da pjesma ne izađe vani prije nego što treba. Nastup smo upravo zbog toga izveli bez probe.'

Piše: PolitikaPlus

Nina će svoju sreću na Eurosongu okušati s pjesmom Nebo, a prije nego ode na jednomjesečni odmor pjevačica je gostovala u showu Dalibora Petka.

 

Vidno iscrpljena, ali dobro raspoložena Nina osvrnula se i na prozivanje zbog toga što je pjesmu Nebo, s kojom će nas predstavljati na Eurosongu izvela na playback. 'Trebam li se više dokazivati da znam pjevati? Bilo je to isključivo zbog snimke i zbog toga da pjesma ne izađe vani prije nego što treba. Nastup smo upravo zbog toga izveli bez probe', rekla je Nina otkrivši i da je izbor bijele haljine prepustila Matiji Vuici, koja je osmislila i priču s velom te zlatnim suncem koje se ocrtavalo na haljini.

 

Prethodni sudionici na Eurosongu također su komentirali Nininu pjesmu, no smatraju kako je pjesma najmanje bitna već da su za uspjeh ipak presudni novac, lobiranje i dobrosusjedski odnosi.

Nina je izjavila da ima ogromnu vjeru kako je odabrala pravu pjesmu kakvu još nismo slali na Eurosong. Osvrnula se i na izjave pojedinih ljudi koji su Nebo nazvali baladom. 'Tu uopće nije balada. Samo netko tko ne poznaje glazbu može Nebo nazvati baladom. Balade su pjesme Čarobno jutro i Da se opet tebi vratim. Pomno sam razmišljala treba li ići s baladom, brzom pjesmom ili ostati pri svom gdje sam najbolja, a to je middle tempo. Uzdala sam se u faktor sreće, ući s pjesmom koja je na početku emotivno baladična, ali se u refrenu pretvara u enormnu snagu. Za sada sve ide kako treba, jer jako puno balada izlazi kao potencijalne pjesme drugih zemalja sudionica', rekla je Nina.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dora, eurosong, nina badrić