A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ako ne riješe dugovanja prema igračima, Varaždin ide u stečaj? | Politika+
Sport

PROBLEMI: Ako ne riješe dugovanja prema igračima, Varaždin ide u stečaj?

Zbog nepodmirenih dugovanja klub su HNS-u prijavili bivši igrači Saša Dreven, Igor Prahić i Milan Pavličić.

Piše: PolitikaPlus
Nemamo drugog izbora osim da proglasimo stečaj, rekao je predsjednik kluba Zlatko Horvat, koji je najavio da će još danas i sutra prijepodne pokušati postići dogovor s igračima. 

Izvršni odbor Nogometnog kluba Varaždin na današnjoj je sjednici  odlučio da će u sljedeća 24 sata proglasiti stečaj, osim ako u tom periodu ne uspije postići dogovor s trojim igrača na temelju čijih prijava je Hrvatski nogometni savez suspendirao klub, javlja portal Evarazdin.

 

Zbog nepodmirenih dugovanja klub su HNS-u prijavili bivši igrači Saša Dreven, Igor Prahić i Milan Pavličić. Posebno je kompliciran slučaj Pavličića, kojemu je Varaždin dužan milijun kuna i na temelju njegove prijave je suspendiran iz domaće lige, iako u klubu tvrde da za to dugovanje iz 2004. godine ne postoje pisani tragovi te da je nastalo na temelju usmenog dogovora.

 

- Nemamo drugog izbora osim da proglasimo stečaj, rekao je predsjednik kluba Zlatko Horvat, koji je najavio da će još danas i sutra prijepodne pokušati postići dogovor s igračima. Ako razgovori ne urode plodom, klub će u četvrtak poslijepodne proglasiti stečaj. u tom slučaju, kako je najavio Horvat, Varaždin bi odigrao sezonu do kraja, ali nakon nje bi automatski preselio u Drugu ligu.

 

Podsjetimo, Varaždin, Karlovac i Šibenik suspendirani su i dalje, iako je do proljetnog nastavka prvenstva samo dva dana.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prva hnl, stečaj, varaždin