A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-400.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kosor: Bilo bi dobro da Milanović primi mljekare jer oni neće odustati | Politika+
Hrvatska

PROSVJED: Kosor: Bilo bi dobro da Milanović primi mljekare jer oni neće odustati

'Pokušaj dolaska na Trg Svetog Marka kako bi se sastali s predsjednikom Vlade RH, jasan pokazatelj da oni neće odustati od prosvjeda', rekla je Kosor.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednica najveće oporbene stranke, HDZ-a, Jadranka Kosor komentirajući danas novinarima višednevne prosvjede proizvođača mlijeka, rekla je da je njihov jučerašnji pokušaj dolaska na Trg Svetog Marka kako bi se sastali s predsjednikom Vlade RH, jasan pokazatelj da oni neće odustati od prosvjeda.

Bilo bi jako dobro da predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović, primi predstavnike mljekara jer mislim da je cijeli problem eskalirao zato što su iz Vlade dolazile poruke da ni premijer ni resorni ministar neće razgovarati s mljekarima, izjavila je Kosor odgovarajući na upite novinara nakon svečanog dijela proslave 20. obljetnice Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR) u Zagrebu.

Smatra kako bi bilo manje problema da je od početka postojao dijalog između Ministarstva poljoprivrede i proizvođača mljeka, nezadovoljnih smanjenjem otkupnih cijena sirovog milijeka.

Očekujem da premijer Milanović zakaže sastanak s prosvjednicima, i da im jasno i glasno kaže stajalište Vlade pa da ljudi znaju na što mogu računati, rekla je Kosor.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prosvjed, jadranka kosor, hdz