A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/autocesta-002.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Prekinut promet na dionici autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica | Politika+
Hrvatska

OLUJNA BURA: Prekinut promet na dionici autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica

Na dionici Jadranske magistrale D8 od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Piše: PolitikaPlus

Zbog olujne bure dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorene su za sav promet, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici Jadranske magistrale D8 od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina).

Zbog prosvjeda je prekinut promet: Čavićevom ulicom u Zagrebu, D2 Podravskoj magistrali u mjestu Poljanec,

- D3 na obilaznici Čakovca (od skretanja za Ivanovec do skretanja za Čakovec jug), D51 u Ferovcu, te kod Nove Gradiške i skretanja prema Rešetarima (križanje D51-D313), D49 Slavonski Brod-Nova Gradiška (zbog čega je zatvoren čvor Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac pa se promet preusmjerava na čvorove Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Ne plovi trajekt na liniji Prizna-Žigljen te katamarani Split-Bol-Jelsa, Lastovo-Vela Luka-Hvar-Split i Lastovo-Split.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bura, HAK, autocesta, promet