A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predsjednik Varaždina Zlatko Horvat podnio neopozivu ostavku | Politika+
Sport

NOGOMET: Predsjednik Varaždina Zlatko Horvat podnio neopozivu ostavku

Ostavku podnosim, jer ni ja ni Izvršni odbor nismo imali podršku sponzora, navijača ni gradskih struktura. Moja je ostavka neopoziva, izjavio je Horvat.

Piše: PolitikaPlus

Nogometaši prvoligaša Varaždina, koji je pod suspenzijom zbog dugovanja, ostali su bez predsjednika nakon što je Zlatko Horvat podnio neopozivu ostavku.

- Ostavku podnosim, jer ni ja ni Izvršni odbor nismo imali podršku sponzora, navijača ni gradskih struktura. Moja je ostavka neopoziva, izjavio je Horvat.

Sada već bivši predsjednik kluba zalagao se za stečaj s preustrojem, ali Izvršni odbor kluba nije podržao tu ideju tako da je sudbina kluba i dalje vrlo neizvjesna. Naime, NK Varaždin mora do subote platiti dugovanja, jer u protivnom neće moći igrati prvenstveni ogled kod pulske Istre 1961, a to bi značilo automatski izbacivanje u najniži rang natjecanja.

Tijekom ovog tjedna sazvana je izvanredna Skupština kluba na kojoj se očekuje razrješenje klupskih problema.

Prema pisanju hrvatskih medija klub NK Varaždin trebao bi spasiti Boris Solomun koji ima podršku navijača, grada i županije. Solomun bi navodno doveo u klub velikog sponzora koji bi riješio sve novčane probleme i omogućio daljnje natjecanje Varaždincima na travnatom terenu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

varaždin, zlatko horvat, nogomet