A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/lopta%202.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Budući predsjednik Varaždina igrače smjestio u starački dom | Politika+
Sport

SMJEŠTAJ: Budući predsjednik Varaždina igrače smjestio u starački dom

Uselio je deset igrača Varaždina koji su ostali bez smještaja u - svoj starački dom po imenu Novi život.

Piše: PolitikaPlus

NK Varaždin mjesecima je u velikim financijskim problemima. Mijenjaju se čelnici, igrači, nove tužbe dolaze iz tjedna u tjedan, a minus je na računu sve veći. Ruku spasa ponudio je poduzetnik Boris Solomun koji je obećao da će, bude li izabran na mjesto predsjednika, dovesti bogatog sponzora i vratiti ime Varteks.

No prvi korak vjerojatnog budućeg predsjednika bio je pronalazak smještaja za igrače varaždinskog prvoligaša. Naime, desetorica nogometaša Varaždina koji su u siječnju pojačali klub izbačeni su iz stanova zbog neplaćanja stanarine, a u akciju je odmah krenuo Solomun. On je igrače koji su preko noći ostali bez krova nad glavom smjestio u svoj starački dom Novi život. Ekspresno im je osigurao deset soba i puni pansion do pronalaska trajnog rješenja. Odlična najava za sve igrače Varaždina, a ime doma lijepa je uvertira za ono što bi u budućnosti moglo čekati sve u varaždinskom prvoligašu.

Inače, Boris Solomun je zasad jedini kandidat za preuzimanje predsjedničke fotelje Varaždina nakon što je Zlatko Horvat podnio ostavku. Solomun je odmah najavio neke promjene i dovođenje velikog sponzora, a spominje se jedna europska zračna kompanija koja bi mogla investirati oko 50 milijuna kuna.

- Dobijem li povjerenje posavjetovat ću se s gospodinom Košćecom i ako je on za, odmah ću predložiti  povratak imena - rekao je za eVarazdin Solomun.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

boris solomun, nogomet, varaždin