A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ericsson-nikola-tesla.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ericssonu NT novi posao na Kosovu vrijedan 20 milijuna kuna | Politika+
Tvrtke

UGOVOR: Ericssonu NT novi posao na Kosovu vrijedan 20 milijuna kuna

Kompanija Ericsson Nikola Tesla potpisala je s kosovskim operatorom Ipkom ugovor vrijedan 20 milijuna kuna, izvijestili su iz te kompanije.

Piše: PolitikaPlus

Riječ je dvoipolgodišnjem ugovoru vezanom uz korištenje najnovijih softverskih verzija na Ericssonovim mrežnim elementima koje Ipko koristi u svojoj mreži.

 

Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević kazala je kako novi ugovor Ipku omogućuje da korisnicima ponudi naprednije mobilne usluge, a strateški je važan jer potvrđuje dobre odnose kompanije s kosovskim operatorom i utire put daljnjim nadogradnjama Ipkove mreže najmodernijom Ericssonovim tehnologijom.

 

IPKO Telecommunications LLC osnovan je 1999., iz prvog osiguravatelja internetskih usluga na cijelom području Kosova izrastao je u modernu kompaniju koja nudi niz integriranih usluga kao i sadržaja u mobilnim komunikacijama, fiksnoj telefoniji, digitalnoj kabelskoj televiziji, internetskim uslugama, kao i medijima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kosovo, ugovor, ipk