A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/prosvjed-mudrinic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Građanska akcija: Mudriniću, DTK mreža pripada građanima! | Politika+
Hrvatska

PROSVJED: Građanska akcija: Mudriniću, DTK mreža pripada građanima!

'Pitanje DTK mreže je i dalje nerazjašnjeno i postavljamo pitanje do kada će se prebacivati odgovornost institucija jednih na druge', pitaju se u Građanskoj akciji.

Piše: PolitikaPlus

Građanska akcija nastavlja s prosvjedima protiv onih koje smatraju nedodirljivima i one koje smatraju krivcima za situaciju u kojoj se Hrvatska i njeni građani nalaze. Na udaru je ovoga puta bio čelni čovjek T-HT-a Ivica Mudrinić.

Prenosimo u cijelosti njihovo priopćenje:

Nedavnim razotkrivanjem kako T-Com, vodeći operater u lijepoj našoj, MORH-u duguje višemilijunski iznos kojega Mudrinić pokušava pošto poto riješiti iza zatvorenih vrata, daleko od očiju javnosti, dakle prevarom, te udruživanjem Mudrinića i najbogatijeg cvjećara na svijetu, Todorića, koje je rezultiralo pokretanjem K-Plus mobilne mreže, te na kraju do danas neriješenim pitanjem DTK mreže koju su bezobzirno oteli građanima koji su je i platili, odlučili smo opet pokazati kako ima pojedinaca koji se ne boje nikoga, za razliku od svih mjerodavnih institucija u državi.

Pitanje DTK mreže je i dalje nerazjašnjeno i postavljamo pitanje do kada će se prebacivati odgovornost institucija jednih na druge, te time namjerno stavljati u zaborav činjenicu da je DTK mreža oteta od građana u prljavoj privatizacijskoj raboti. Postavlja se pitanje kako je Mudrinić, povratnik iz Kanade kao Šuškov poltron, koji je tražio da mu se pošalje novac za avionsku kartu jer si istu nije mogao sam platiti, koji navodno ima par patenata na polju mobilne telefonije koje nitko nikada nije vidio, postao vodeći čovjek kompanije koja uz otimanje DTK mreže, preskupo naplaćuje, točnije potkrada svoje korisnike visokim cijenama impulsa i interneta koji je jedan od najsporijih i najskupljih u svijetu.Kako je moguće da kompanija koju vodi Mudrinić, unatoč mnogim upozorenjima mjerodavnih institucija i danas nekažnjeno provodi monopolističku politiku na tržištu i time onemogućuje ravnopravno tržišno natjecanje. DTK mrežu su platili građani ove države i za njeno korištenje bi se prije svega trebalo njih i pitati. Ali, kao i za sve drugo, građane nitko ništa ne pita.

Naravno, niti ovaj puta nije izostalo zastrašivanje od strane zaštitara koji nam je dao do znanja da smo "svi snimljeni" sigurnosnim kamerama i da je policija na putu te da ovo sto radimo nije dozvoljeno. Moramo napomenuti da smo stajali na javnoj površini što se sa slika može i vidjeti, dakle te prijetnje jednostavno ne uvažavamo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

t-ht, prosvjed, građanska akcija, ivica mudrinić