A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/darko-milinovic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Darko Milinović vidi sebe kao pobjednika, ali ako izgubi - povlači se iz politike | Politika+
Hrvatska

ILI-ILI: Darko Milinović vidi sebe kao pobjednika, ali ako izgubi - povlači se iz politike

"Ako to ne ostvarim demokratski je i moralno da se povučem iz politike."

FOTO: Darko Milinović
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

Darko Milinović je na večerašnjoj izbornoj skupštini gospićkog HDZ-a izjavio kako se "već osjeća kao pobjednik na izborima za predsjednika HDZ-a, pobjednik na sljedećim parlamentarnih izborima, a onda i na čelu hrvatske vlade."

"Danas su prilike u HDZ više nego složene. Stranka na prošlim parlamentarnim izborima prvi puta nije zabilježila najbolji pojedinačni rezultat, stoga smo jedinstveni u podršci Darka Milinovića za budućeg predsjednika HDZ"

"Ako to ne ostvarim demokratski je i moralno da se povučem iz politike kao što bi učinio i da HDZ nije pobijedio u 9. izbornoj jedinici na nedavnim parlamentarnim izborima“, rekao je kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović.

Kako je kazao, vremena je malo, a posla do Općeg sabora HDZ-a puno te očekuje pomoć i potporu članova okupljenih večeras u Gospiću jer "samo se zajedništvom može vratiti ugled HDZ-u".

Predsjednik gospićkog HDZ-a Milan Kolić je rekao da taj temeljni ogranak s ponosom ističe doprinos kojeg je kao njegov član dao Darko Milinović u ukupnim postignućima grada Gospića, Ličko-senjske županije i Republike Hrvatske.

"Danas su prilike u HDZ više nego složene. Stranka na prošlim parlamentarnim izborima prvi puta nije zabilježila najbolji pojedinačni rezultat, stoga smo jedinstveni u podršci Darka Milinovića za budućeg predsjednika HDZ", poruka je izaslanika izborne skupštine gospićkog temeljenog ogranka HDZ.

Izborna skupština još traje, pa nije poznat ishod glasovanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Darko Milinović, hdz