A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/crna%20gora%20prosvjed.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Više tisuća građana Crne Gore na prosvjedima u Podgorici traži bolji život | Politika+
Regija

PODGORICA: Više tisuća građana Crne Gore na prosvjedima u Podgorici traži bolji život

Prosvjednici vladi poručuju da ako nije u stanju odgovoriti na zahtjeve građana podnese ostavku i prepusti drugima ispunjenje njihovih očekivanja.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Više tisuća građana prosvjedovalo je u Podgorici protiv lošeg gospodarsko-socijalnog stanja u zemlji i poručilo crnogorskoj vladi kako je vrijeme za promjene.

Organizatori prosvjeda poručili su da je stiglo crnogorsko proljeće upućujući jasne poruke premijeru Igoru Lukšiću i organiziranom kriminalu. Na prosvjedima radnici su tražili državu socijalne pravde, otvaranje tvornica i preispitivanje sumnjivih privatizacija, dok su se studenti zalagali za besplatno školovanje na državnom sveučilištu.

Čelnik slobodnih sindikata Srđan Keković je rekao da se moraju natjerati institucije sistema da rade svoj posao a ne da nijemo promatraju kako tajkuni i strani investitori razvlače državu i u džepove trpaju društveno bogatstvo, a od vlade traže da skine lance i lokote sa zatvorenih tvornica i počne otvarati nova radna mjesta.

Prosvjednici vladi poručuju da ako nije u stanju odgovoriti na zahtjeve građana podnese ostavku i prepusti drugima ispunjenje njihovih očekivanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prosvjedi, podgorica, crna gora