A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/ehud_barak.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Izraelski ministar obrane prodao stan za sedam milijuna dolara | Politika+
Svijet

ELITA: Izraelski ministar obrane prodao stan za sedam milijuna dolara

Novi, 'skromniji' stan, također u jednom neboderu u Tel Avivu, površine 200 četvornih metara, kupio je za 2,2 milijuna dolara.

Piše: PolitikaPlus

Izraelski ministar obrane Ehud Barak prodao je svoj luksuzni stan u Tel Avivu za sedam milijuna dolara i pritom zaradio gotovo tri milijuna dolara.

Ta informacija koju su preuzeli i drugi mediji a potvrdio ju je i Barakov ured, objavljena je na dan kada je vlada odobrila niz mjera za smanjenje visoke cijene stanovanja i špekulacija na tržištu nekretnina.

Barak je stan kupio 2003.

U više navrata ispred njegova stana su se okupljali prosvjednici u vrijeme neviđenih socijalnih nemira koji su ljetos zahvatili Izrael nakon naglog skoka najamnina, budući da je ministar obrane za njih bio simbol "bogataša".

Sam je Barak u nekoliko razgovora rekao da je "zacijelo pogriješio u procjeni kada je kupio takav stan".

Novi, "skromniji" stan, također u jednom neboderu u Tel Avivu, površine 200 četvornih metara, kupio je za 2,2 milijuna dolara, dodaje drugi kanal privatne televizije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izrael, tel aviv, ehud barak, stan