A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/milan%20bandic%20trnsko.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milan Bandić: Igralište u Trnskom je namijenjeno građanima i ne ide u zakup | Politika+
Zagreb

GRADONAČELNIK: Milan Bandić: Igralište u Trnskom je namijenjeno građanima i ne ide u zakup

'Ni jedna javna površina u gradu neće se uređivati ni mijenjati bez konzultacije i suradnje s građanima.'

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Ovo je igralište namijenjeno građanima i tako će i ostati, poručio je jutros u Trnskom zagrebački gradonačelnik Milan Bandić naglasivši da se ni jedna javna površina u gradu neće uređivati ni mijenjati bez konzultacije i suradnje s građanima putem mjesnih odbora i gradskih četvrti.

 

'Ni jedna javna površina u gradu neće se uređivati ni mijenjati bez konzultacije i suradnje s građanima.'

Gradonačelnikova je to reakcija na informaciju da se igralište na adresi Trnsko 37 – 38 daje u zakup. Ispričao se okupljenim građanima zbog, kako je rekao, nepodopštine u koju nije bio upućen. Proceduru je, naime, provodio Ured za obrazovanje, kulturu i šport.

- Ugovor o zakupu još je na putu do mene i sigurno ga neću potpisati – zaključio je, a na licu mjesta, nakon razgovora s predsjedncom i članovima Mjesnog odbora Trnsko te građanima, dogovoreno je da će se rasvjeta igrališta spojiti na javnu rasvjetu tako da uvijek bude u funkciji.

Osim gradonačelnika i novinara, jutarnjem susretu na igralištu Trnsko prisustvovali su: pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, predsjednik GČ Novi Zagreb – zapad Jadranko Baturić, predsjednica MO Trnsko Ermina Hatipović Galovac i vijećnica Janja Mitić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

igralište, trnsko, zagreb, milan bandić, zakup