A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ladygaga.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Koncert Lady Gage u Seulu zabranjen je mlađima od 18 godina | Politika+
Scena

ZABRANA: Koncert Lady Gage u Seulu zabranjen je mlađima od 18 godina

Odbor za procjenu medija u Južnoj Koreji zabranio je pristup maloljetnicima na Gagin koncert jer se smatra da jedna od njezinih pjesama "neprimjerena" tom uzrastu.

Piše: PolitikaPlus

Koncert Lady Gage u Seulu zabranjen je mlađima od 18 godina.

 

Odbor za procjenu medija u Južnoj Koreji zabranio je pristup maloljetnicima na Gagin koncert jer se smatra da jedna od njezinih pjesama "neprimjerena" tom uzrastu.

 

Odluka je stigla nakon što su Odbor pritisnule brojne kršćanske udruge koje su zahtijevale da se koncert otkaže jer Lady Gaga "promovira neprimjereno ponašanje" za mlade ljude, uključujući homoseksualizam i ismijavanje religijskih simbola.

Pjesma o kojoj se radi je "Just Dance", koja je prošle godine u studenom od lokalnog Ministarstva za ravnopravnost spolova i obitelj zaradila oznaku nepodobne zbog teksta o pijančevanju i zabavljanju u klubu.

Koncert koji se treba održati 27. travnja označava početak Gagine nove svjetske turneje, "The Born This Way Ball Tour", a ujedno je četvrti koncert stranog izvođača koji je zabranjen za maloljetnike. Prvi je bio Marilyn Manson 2005. godine, a nakon njega tinejdžeri nisu smjeli uživo vidjeti 50 Centa i Jay-Z-ja 2006. godine, javlja Korea Herald.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

seul, koncert, lady gaga, zabrana