A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/freemasons1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hitovi Freemasonsa oduševili prepuni Mansion | Politika+
Scena

PROMO: Hitovi Freemasonsa oduševili prepuni Mansion

'Energija publike prenijela se u potpunosti na mene i sviranje za njih bilo je slatko zadovoljstvo.'

Piše: PolitikaPlus

Nezaboravan sinoćnji party u Mansionu pamtit će mnogi. Hitovi Freemasonsa oduševili su prepuni zagrebački klub.

 

“Zagreb je priredio nešto posebno. Energija publike prenijela se u potpunosti na mene i sviranje za njih bilo je pravo slatko zadovoljstvo. Mansion je klub poput velikih svjetskih klubova, oduševljen sam iznova.” – bio je ushićen nakon nastupa Russell Small.

 

Da znaju dobro plesati pokazale su i domaće zvijezde Fani Stipković, pjevač Jole, skladatelj Pero Kozomar, manekenke Iris Rajčić i Adrijana Dejanović, odbojkašicua Vesna Jelić i pjevačica Gianna Apostolski.

 

“Odlično sam se zabavila. Mansion je moj omiljeni zagrebački klub. Glazba vas vrlo lako ponese tako da sam se i sama dobro naplesala.” – priznala je prelijepa Fani Stipković.

 

Mansion nastavlja s nizom vrhunskih glazbenih gostovanja a već 04. svibnja očekuje nas nastup mlade DJ zvijezde Thomasa Golda, 14. travnja Papaya tour party, a u sklopu Kinky Malinky programa 25. svibnja gostuje DJ Hardwell.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, NASTUP, Freemasons, mansion