A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/adam-sandler-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Najgori film 'svih vremena': Sandlerov 'Jack and Jill' osvojio 10 Zlatnih malina! | Politika+
Scena

REKORDER : Najgori film 'svih vremena': Sandlerov 'Jack and Jill' osvojio 10 Zlatnih malina!

Komedija u kojoj je Sandler igrao i žensku i mušku ulogu prvi film u 32-ogodišnjoj povijesti te nagrade koji je osvojio 'nagrade' u deset kategorija.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Komičar Adam Sandler i njegov film "Jack and Jill" srušili su u nedjelju rekorde osvojivši 'nagrade' u deset kategorija najgorih filmskih ostvarenja uključujući u onoj za najgori film i za najgoru ulogu na godišnjoj dodjeli nagrada Zlatna malina za 2011. godinu.

Fondacija Zlatna malina objavila je da je komedija u kojoj je Sandler igrao i žensku i mušku ulogu prvi film u 32-ogodišnjoj povijesti te nagrade koji je osvojio 'nagrade' u deset kategorija.

Ove godine pobjednici su proglašeni 1. travnja za razliku od prethodnih godina kada su se objavljivali uoči dodjele Oscara.Al Pacino, koji je igrao samog sebe u filmu "Jack and Jill", proglašen je pobjednikom u kategoriji najgore sporedne uloge, a spomenut je i u kategoriji najgoreg glumačkog para s Katie Holmes.

Sandler, 45, osvojio je nagrade i kao najgori glumac i kao najgora glumica te je sudjelovao u skupnoj nagradi za najgoru glumačku postavu. Film "Jack and Jill", u čijem je stvaranju sudjelovao, također je dobio nagrade kao najgori film i najgora prerada te za najgoru režiju i najgori scenarij.

Pobjednike određuje oko 650 članova Fondacije Zlatna malina te više od 35 tisuća glasova na internetskoj stranici Trule rajčice posvećenoj filmu.Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film, zlatna malina, adam sandler