A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/bandić%20ulica.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bandić nadzirao početak rekonstrukcije Ulica R. Mihanovića Frangeša | Politika+
Zagreb

RADOVI: Bandić nadzirao početak rekonstrukcije Ulica R. Mihanovića Frangeša

S ciljem rasterećenja prometa u ovom dijelu grada, napravit će se još jedna prometna traka - rekao je gradonačelnik obišavši trasu prometnice dugu 280 metara.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

U nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića s najbližim suradnicima, jutros su počeli radovi na temeljitoj rekonstrukciji Ulice R. Mihanovića Frangeša kao spoja između Zagrebačke avenije i Zagrebačke ceste.

S ciljem rasterećenja prometa u ovom dijelu grada, napravit će se još jedna prometna traka - rekao je gradonačelnik obišavši trasu prometnice dugu 280 metara. Rekonstrukcija će obuhvatiti i dogradnju dijela javnog kanala dugog 90 m, izgradnju nove oborinske odvodnje, nove DTK mreže, javne rasvjete, te rekonstrukciju kompletnog vodoopskrbnog cjevovoda duž ulice i izgradnju zamjenskih parkirališnih mjesta.

Ugovoreni rok radova vrijednih 1,5 milijuna kuna je 90 dana, a ako je suditi prema najavi gradonačelnika, radovi bi mogli biti dovršeni i ranije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Ulica R. Mihanovića Frangeša, zagreb, milan bandić