A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-varsavska-201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Maloljetniku izmislio dug od 50 eura, a na kraju mu uzeo 700 eura | Politika+
Zagreb

IZNUDA: Maloljetniku izmislio dug od 50 eura, a na kraju mu uzeo 700 eura

Uz kaznenu prijavu za iznudu 19-godišnjak je nakon uhićenja odveden dežurnom pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana će biti doveden pred suca istrage.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zbog iznuđivanja novca policija je uhitila 19-godišnjeg mladića iz zagrebačke Dubrave koji je maloljetnom poznaniku zbog izmišljnog duga od 50 eura na kraju oduzeo čak 700 eura, doznaje se u policiji.

Uz kaznenu prijavu za iznudu 19-godišnjak je nakon uhićenja odveden dežurnom pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana će biti doveden pred suca istrage.

U policiji kažu da je iznuđivanje počelo u siječnju ispred jednog kafića, gdje je 19-godišnjak prišao maloljetniku i rekao da mu je dužan 50 eura te da ima rok do Valentinova.

Do 15. veljače, kada su se ponovo susreli ispred istog lokala, osumnjičeni mu je prijetio SMS porukama, a na taj datum oštećeni mu je predao 300 kuna. Tu iznuđivanje nije prestalo i osumnjičeni je počeo dizati iznos i prijetiti telefonskim pozivima i u susretima na ulici.

Kada su se ponovno susreli 25. ožujka 19-godišnjak je maloljetniku oduzeo oko 700 eura, nakon čega ga je on iznudu prijavio policiji.

Doznaje se da 19-godišnjak od ranije nije bio evidentiran zbog kaznenih djela.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

crna kronika, euro, zagreb, dubrava