A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dinamo-maksimir-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ante Čačić 'iznenađujuće' postavio Dinamo kao favorita protiv Šibenika | Politika+
Sport

PRVA HNL: Ante Čačić 'iznenađujuće' postavio Dinamo kao favorita protiv Šibenika

'Želim Uskrs dočekati kao prvak države', rekao je trener modrih.

Piše: PolitikaPlus

Trener Dinama Ante Čačić priprema se za odlazak u Šibenik, a nada se kako će po povratku u Zagreb pitanje prvaka biti riješeno. Ako to uopće i jest pitanje ikome u ovakvoj ligi i prije gostovanja kod kluba koji ne zna kako će dočekati sutrašnji dan.

Posao trenera je ipak pokušati biti profesionalan pa je Čačić govorio što se već mora govoriti uoči gostovanja.

- U pitanju su bitna tri boda jer s njima i teoretski možemo potvrditi naslov prvaka. Momčad je, vjerujem, spremna nastaviti pobjednički prvenstveni niz. Obzirom na silan entuzijazam igrača Šibenika i njihove dobre predstave temeljene, prije svega, na "dišpetu" ulazimo u susret s respektom, ali kvaliteta je na našoj strani.

Odbio je komentirati moguću tužbu dizača utega, koje je iznimno uvrijedilo kako se Čačić obrušio na njih dok se putem medija dokazivao Upravi kluba kao odan član i pritom sukobljavao s ministrom Željkom Jovanovićem

Iznenađujuće, označio je Dinamo kao favorita.

- Očekujem dobru i neizvjesnu utakmicu jer u Krešimirovom gradu su uvijek bile takve. Postavit ćemo se kao favoriti, tražiti sva tri boda i ne trebam niti govoriti koliko bi mi značilo na Uskrs se probuditi kao prvak države.

Naglasio je kako svi treniraju punim intenzitetom, kako ozljede nisu problem, osim Ante Rukavine. Baš prije susreta protiv Šibenika je osjetio bol u koljenu. Trener tvrdi da to nema veze s time što se ide u Šibenik pa valjda i jest tako.

O napadu na Ibaneza i Pokrivača nije želio previše govoriti.

- Sigurno se radi o vrlo nelagodnoj situaciji i ovo je samo još jedna potvrda kako se ne radi o navijačima nego o grupici ljudi koji na takav necivilizirani način ispoljavaju svoje frustracije. Za tako nešto nema opravdanja.

Odbio je komentirati moguću tužbu dizača utega, koje je iznimno uvrijedilo kako se Čačić obrušio na njih dok se putem medija dokazivao Upravi kluba kao odan član i pritom sukobljavao s ministrom Željkom Jovanovićem.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

šibenik, maksimir, ante čačić, dinamo