A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/golf-123.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Održava se prvi Rotary humanitarni turnir: Cilj je poticanje razvoja talenta kod mladih | Politika+
Zagreb

POTPORA: Održava se prvi Rotary humanitarni turnir: Cilj je poticanje razvoja talenta kod mladih

Sudionici humanitarnog turnira su golferi, rotarijanci, njihove obitelji, prijatelji i poslovni partneri.

Piše: PolitikaPlus

Prvi Rotary humanitarni golf turnir kojemu je cilj pružanje materijalne potpore i poticanje izvrsnosti kod djece, održat će se 14. travnja u Golf & Country Clubu Zagreb u Blatu, priopćeno je danas iz Rotary Kluba Zagreb Zrinjevac.

Turnir je humanitarnog karaktera, a usmjeren je rotarijanskoj zakladi "Dr. Viktor Ružić" koja pruža materijalnu potporu djeci za njihovo uzdržavanje, školovanje i poticanje razvoja talenta mladih osoba.

Turnir će nas udružiti u pomoći mladim talentima, otvarajući im vrata za edukaciju i razvoj kakav zaslužuju, afirmirajući pritom buduće intelektualce, ističe u priopćenju organizator turnira Rotary Klub Zagreb Zrinjevac.

Sudionici humanitarnog turnira su golferi, rotarijanci, njihove obitelji, prijatelji i poslovni partneri, a sudjelovanje je potvrdio jedan od najpoznatijih hrvatskih sportaša i golfera, Dražen Ladić, dodaje se u priopćenju.

Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, promičući visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, golf, rotary