A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/angelina-jolie-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sarajevo će Angelinu Jolie proglasiti počasnom građankom | Politika+
Scena

ČAST: Sarajevo će Angelinu Jolie proglasiti počasnom građankom

Poznata glumica i humanitarka je pozvana na svečanu sjednicu skupštine Županije Sarajevo koja će se održati 3. svibnja.

Piše: PolitikaPlus

Hollywoodsku divu Angelinu Jolie vlasti Sarajevske županije proglasit će počasnom građankom na svečanoj sjednici početkom svibnja u znak zahvale za potporu "obrani Sarajeva od agresije i unaprijeđenje međunarodne suradnje", objavio je Dnevni avaz.

Pozivajući se na odluku Odbora za javna priznanja Županije Sarajevo, list navodi da je Angelini Jolie već putem veleposlanstva SAD-a u BiH upućeno pismo u kojem je obaviještena da je dobitnica posebne povelje.

U istome pismu poznata glumica i humanitarka je pozvana na svečanu sjednicu skupštine Županije Sarajevo koja će se održati 3. svibnja kada bi joj trebalo biti uručeno priznanje. Pri tome su zamolili Jolie da se pismom obrati skupštini županije ili pak obrati putem video poruke.

Prošle godine je prikazan Jolien redateljski prvijenac "U zemlji krvi i meda" u kojemu se govori o brutalnostima tijekom protekloga rata u BiH, te svim iskušenjima u kojima su se našle žrtve masovne pojave silovanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sarajevo, angelina jolie, hollywood