A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Danny%20DeVito.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Danny DeVito: Douglas mi je uvijek govorio da sam magnet za žene | Politika+
Scena

PRIJATELJI I CIMERI: Danny DeVito: Douglas mi je uvijek govorio da sam magnet za žene

'Naučio sam jako dobro plesati. Morao sam, jer žene ne žele plesati sentiše sa mnom.'

Piše: PolitikaPlus

Glumac Michael Douglas, koji je nekad bio cimer Dannyju DeVitu, uvijek je tvrdio kako je njegov kolega pravi magnet za žene. Naime, Michael i Danny u mladosti su živjeli zajedno dok je Michael već bio poznat u holivudskim krugovima, a Danny se tek probijao.

"Znate, Michael nikad nije imao problema da Danny bude u blizini njega. Uvijek je govorio da sam ja magnet za žene, ali ne znam, možda je ipak bilo obrnuto", izjavio je DeVito za američki Guardian.

Unatoč obožavanju žena, 67-godišnji Danny se prije 30 godina oženio Rheom Perlman s kojom je i danas u sretnom braku. DeVito kaže kako mu je njegova ispodprosječna visina smetala dok je bio tinejdžer, ali tijekom godina je shvatio i naučio da postoje mnoge vještine kojima može zadiviti žene.

 

"Naučio sam jako dobro plesati. Morao sam, jer žene ne žele plesati sentiše sa mnom", našalio se Danny tijekom intervjua.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, michael douglas, danny devito