A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/bandic%20dani%20cvijeca.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Osmu godinu zaredom: Dani cvijeća u Zagrebu do 10. svibnja | Politika+
Zagreb

ZAGREB: Osmu godinu zaredom: Dani cvijeća u Zagrebu do 10. svibnja

Podsjetimo, manifestaciju Dani cvijeća zajednički organiziraju Grad Zagreb i Zagrebačka županija s ciljem promoviranja zagrebačkih cvjećara.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Drago mi je da sve više naših sugrađana dolazi na otvaranju ovog tradicionalnog sajma – rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros na otvaranju Dana cvijeća na Trgu kralja Tomislava koji se održava osmu godinu zaredom. Zagreb je prijatelj djece, dodao je, ali je  i grad cvijeća, grad optimizma i ljepote.

Podsjetimo, manifestaciju Dani cvijeća zajednički organiziraju Grad Zagreb i Zagrebačka županija s ciljem promoviranja zagrebačkih cvjećara, ali i zbog građana koji tako na jednome mjestu, uz bogat izbor cvijeća i sadnog materijala mogu dobiti i stručne savjete o uzgoju i održavanju biljaka.

 

Osim na Trgu kralja Tomislava, Dani cvijeća održavat će se do 10. svibnja i na okretištu tramvaja Črnomerec, okretištu kod Savskog mosta, ispred Avenue Molla i na Sveticama kod stadiona Dinamo.

Na manifestaciji sudjeluju udruge cvjećara Ljubičica i Zagrebački vrtlari iz Zagreba te Maćuhica iz Zagrebačke županije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, dani cvijeća, zagreb