A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/hotel_lone.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hotel Lone na 25. mjestu među 121 najboljim novim hotelom u svijetu | Politika+
Turizam

HOTEL U ROVINJU: Hotel Lone na 25. mjestu među 121 najboljim novim hotelom u svijetu

Ocjenama i izboru prethodilo je desetomjesečno anonimno 'inspekcijsko' putovanje Conde-ovih novinara/dopisnika u 172 nova hotela u 49 zemalja svijeta kako bi otkrili najbolje hotele na svijetu.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Ni godinu dana nakon otvaranja rovinjski Hotel Lone u vlasništvu tvrtke Maistra uvršten je na 25. mjesto među 121 najboljim novim hotelom u svijetu za ovu godinu i to na ljestvici "Hot List 2012" svibanjskog izdanja američkog časopisa Condé Nast Traveler.

O tome su danas izvijestili iz Maistre dodajući da je lista od 121 novih hotela svijetu formirana temeljem ocjena 41 anonimnog dopisnika časopisa Condé Nast Traveler, nakon čega su urednici odabrali najbolje hotele te 24 restorana i 35 novih spa centara.

Ocjenama i izboru prethodilo je desetomjesečno anonimno 'inspekcijsko' putovanje Conde-ovih novinara/dopisnika u 172 nova hotela u 49 zemalja svijeta kako bi otkrili najbolje hotele na svijetu.

Njihove stroge kriterije zadovoljio je 121 hotel, među kojima je Lone na 25. mjestu.

Hotel Lone otvoren je u lipnju prošle godine kao prvi design hotel s pet zvjezdica u Hrvatskoj. U njegovu izgradnju uloženo je 320 milijuna kuna, a arhitekturu i cjelokupno uređenje interijera i eksterijera potpisuju hrvatski dizajneri i umjetnici.

Ima 248 prostranih i moderno uređenih smještajnih jedinica s pogledom na more, a dva 'fine dining' restorana, Sea Food bar, dječji klub, night club bar, wellness i spa centar na 1.700 četvornih metara te 10 višenamjenskih dvorana od kojih je ona najveća kapaciteta 650 mjesta.

Condé Nast Traveler osnovan je 1987., danas se prodaje u više od 800 tisuća primjeraka, a može se čitati i u on-line izdanju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

turizam, hotel lone, rovinj