Scena

SLOM: Sinead O'Connor zbog bipolarnog poremećaja otkazala turneju

Između prosinca i ožujka "imala ozbiljan slom" i zanemarila savjete liječnika da se odmori.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Irska kantautorica Sinead O'Connor objavila je u utorak da otkazuje planiranu sjevernoameričku turneju zbog bipolarnog poremećaja. U njezinoj izjavi za javnost navodi se da turneju otkazuje s "velikim žaljenjem" jer se "zbog bipolarnog poremećaja osjeća prilično loše".

Sinnead O'Connor dodaje da je između prosinca i ožujka "imala ozbiljan slom" i da je zanemarila savjete liječnika da se odmori.

"Potpuno sam glupo ignorirala taj savjet, pokušavajući biti jačom nego što jesam", priznala je pjevačica i ispričala se fanovima zbog otkazivanja turneje.

O'Connor (45), koja je ožujku je izdala novi album "How About I Be Me (And You Be You)?", prethodno je imala nekoliko turbulentnih mjeseci, okončavši nakon svega 16 dana brak s čovjekom kojeg je nedugo prije upoznala preko interneta, pa samo par dana poslije objavila da su opet zajedno.

O'Connor je do svjetske slave stigla krajem 80-ih i najpoznatija je po singlu "Nothing Compares 2 U" kojim je poharala svjetske ljestvice. Karijera joj je krenula nizbrdo dvije godine poslije nakon što je u kontroverznom nastupu u emisiji "Saturday Night Live" NBC-ja poderala fotografiju pape Ivana Pavla II i nazvala ga "pravim zlom" i "neprijateljem protiv kojeg se treba boriti".


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BIPOLARNI POREMEĆAJ, Sinnead O'Connor