A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/hugh-grant-120.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tko su dobitnici? Vodimo vas na novi animirani hit: Pirati! Banda nepoželjnih | Politika+
Kultura

KINO: Tko su dobitnici? Vodimo vas na novi animirani hit: Pirati! Banda nepoželjnih

Hugh Grant prvi puta u svojoj glumačkoj karijeri posuđuje glas u animiranom filmu.

Piše: PolitikaPlus

Od ovoga tjedna u svim kinima u Hrvatskoj započinje s prikazivanjem novi animirani hit koji nam dolazi direktno iz produkcijske kuće Aardman (Arthur Božić) – Pirati! Banda nepoželjnih!
 

Hugh Grant prvi puta u svojoj glumačkoj karijeri posuđuje glas u animiranom filmu! On je bradati Kapetan Pirati – beskonačno entuzijastičan, iako upitno uspješan gusar koji iz dana u dan upada u nove avanture! Kapetan Pirat uza sebe ima svoju vjernu posadu i san koji je na prvi pogled nemoguće ostvariv: pobijediti svoje žestoke rivale Blacka Bellamyja (Jeremy Piven) i Cutlass Liz (Salma Hayek) u kategoriji najboljeg pirata godine na ceremoniji dodjele piratskih nagrada. Uslijedit će avantura koja će naše heroje odvesti s obala egzotičnog Otoka Krvi do maglovitih ulica viktorijanskog Londona. Usput će se morati suprotstaviti dijaboličnoj kraljici (Imelda Staunton) te potražiti pomoć malo „pomaknutog“ mladog znanstvenika (David Tennant), ali niti u jednom trenutku neće smetnuti s uma ono najvažnije za svakog pirata: avantura je na prvom mjestu!

 

Film Pirati! Banda nepoželjnih režirali su Peter Lord (Pobuna u kokošinjcu) i Jeff Newitt, a svoje su glasove izuzetno zabavnim likovima posudili Hugh Grant, Jeremy Piven, Salma Hayek, Imelda Staunton, David Tennant, Brendan Gleeson i Martin Freeman.

 

Film u svim kinima u Hrvatskoj započinje igrati 26. travnja!

 

Continental film, multipleksi Cineplexx i politikaplus vas nagrađuju. Darujemo sveukupno 5 x 2 ulaznice za projekciju animiranog hita „Pirati! Banda nepoželjnih“ za jedan od Cineplexxovih multipleksa u Hrvatskoj – Cineplexx East, Cineplexx Osijek i Cineplexx Split. Sve što trebate je odgovoriti na pitanje:

Koja je svjetski poznata produkcijska kuća, čije animirane hitove „Pobuna u kokošinjcu“ i „Arthur Božić“ smo imali prilike gledati u kinima, proizvela animirani hit „Pirati! Banda nepoželjnih“?

 

Odgovore s podacima (ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj mobitela/telefona, kao i napomenu za koji Cineplexx želite ulaznice) pošaljite na nagradnaigra@politikaplus.com do ponedjeljka 30. travnja 2012. godine do 12.00 sati.  


A DOBITNICI SU:

Gabriela Lana Štrk, Osijek
Gorana Dujić, Kaštel Lukšić
Vedrana Katanić, Zaprešić
Tina Ivanišević, Split
Marina Šaban, Sisak

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film, animirani film, nagradna igra, cineplexx, hugh grant, pirati