A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-sanader-1053.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Suđenje Ivi Sanaderu u slučaju Hypo i INA-MOL prekinula lažna dojava o bombi | Politika+
Hrvatska

PRIJETNJA: Suđenje Ivi Sanaderu u slučaju Hypo i INA-MOL prekinula lažna dojava o bombi

Anonimna dojava o bombi prekinula je suđenje nešto prije 13 sati.

Piše: PolitikaPlus

Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu nakratko je prekinuto zbog lažne dojave o bombi na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu na kojemu se iznimno održava rasprava u slučaju Hypo i Ina-MOL.

Anonimna dojava o bombi prekinula je suđenje nešto prije 13 sati u trenutku dok je predsjednik nadzornog odbora Ine Davor Štern kao svjedok odgovarao na pitanja Sanaderove obrane. Desetak minuta kasnije, nakon što se utvrdilo da je dojava o bombi bila lažna, suđenje je nastavljeno.

Štern je prije neočekivanog prekida kazao da njegov stav prema MOL-u od početka nije bio negativan jer je mislio da će mađarska naftna kompanija "donijeti nešto novo".

Sudac Ivan Turudić nije dozvolio pitanje Sanaderove obrane o Šternovim izjavama koje je prije svjedočenja dao medijima, no Šterna je upozorio da svojim javnim istupima "nije doprinio efikasnom vođenju postupka".

"Mogli ste se suzdržati i nakon svjedočenja davati izjave kakve hoćete. Sud nema mehanizme da to spriječi, ali to jednostavno nije dobro", poručio je sudac Šternu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

suđenje, MOL, INA, ivo sanader, hypo