A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gordan-jandrokovic-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Gordan Jandroković: Podupirem Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a | Politika+
Hrvatska

HDZ: Gordan Jandroković: Podupirem Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a

'Čovjek je s velikim političkim iskustvom, ima jasne političke stavove i svjetonazorski je jasno profiliran i kao osoba mi se dopada te smatram da u ovom trenutku može zajamčiti stabilnost HDZ-a.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković potvrdio je danas da javno podupire kandidaturu Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a jer smatra da je on u ovom trenutku najkvalitetnije rješenje za HDZ.

„Čovjek je s velikim političkim iskustvom, ima jasne političke stavove i svjetonazorski je jasno profiliran i kao osoba mi se dopada te smatram da u ovom trenutku može zajamčiti stabilnost HDZ-a", izjavio je Jandroković novinarima u Hrvatskom saboru.

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednice stranke Jadranke Kosor da on često mijenja mišljenje te da je njoj još ranije dao svoju potporu, Jandroković je uzvratio kako je on bio među prvima iz predsjedništva HDZ-a koji je rekao da je za promjene vodstva.

„To sam rekao čim su najavljeni unutarstranački izbori. Ne znam zašto to gospođa Kosor govori, neću uzvratiti na isti način zato što smatram da trebamo držati određenu razinu u ovoj izbornoj kampanji. Ljudi se natječu sa svojim programima i osobnostima te mislim da svatko od nas ima pravo izabrati onoga za koga smatra da je najbolji“ zaključio je Jandroković.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tomislav karamarko, gordan jandroković, hdz