A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-hdz-602.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor: Nedopustivo je da Milanović nije došao na obilježavanje 'Bljeska'! | Politika+
Hrvatska

KRITIKE: Jadranka Kosor: Nedopustivo je da Milanović nije došao na obilježavanje 'Bljeska'!

'Trebao je biti ovdje, ali i sa sindikatima da mu daju žuti karton.'

Piše: PolitikaPlus
'Umjesto da slavi prvi svibnja sa stranačkim kolegama Milanović je trebao biti u Zagrebu i primiti žuti karton koji mu uručuju građani i sindikati, ali i u Okučanima i svim mjestima gdje se slavi pobjeda.' 

Izaslanstvo Hrvatskog sabora sudjeluje na obilježavanju 17. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak. U ime državnog vrha vijenac i svijeće u Spomen-parku hrvatskim vitezovima u Okučanima položio je predsjednik Sabora Boris Šprem.

Osim Šprema u Okučanima su i izaslanik predsjednika, general pukovnik Drago Lovrić, kao i izaslanik premijera, ministar obrane Ante Kotromanović. Među izaslanstvom su i članovi bivše Vlade na čelu s bivšom premijerkom Jadrankom Kosor i predsjednikom Sabora Vladimirom Šeksom.

Kosor je nakon polaganja vijenca rekla kako je nedopustivo da u prvoj godini mandata danas u Okučanima nije bio premijer Zoran Milanović, te da je umjesto da slavi prvi svibnja sa stranačkim kolegama trebao biti u Zagrebu i primiti žuti karton koji mu uručuju građani i sindikati, ali i u Okučanima i svim mjestima gdje se slavi pobjeda.

Nakon polaganja vijenaca Šprem je otvorio Županijske športske igre nakon čega su svi otišli na misu zadušnicu u crkvu Svetog Vida.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bljesak, jadranka kosor, zoran milanović