Hrvatska

JAVIO SE U ETER: AUDIO Željko Kerum: Ako netko dirne trudnu Fani iščupat ću mu gučak!

'Rasistički je i nekorektno kako novinari pišu o njoj, a tako su radili i kada je bila u prošloj trudnoći.'

Piše: PolitikaPlus

Splitski gradonačelnik Željko Kerum se javio u eter Radio Dalmacije zbog napisa u medijima. Posebno ga je pogodilo što se piše kako mu posao ne ide najbolje te da je u dugovima, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

'Ja ću se riješiti biznisa i baviti se politikom. Na mene je naručena paljba, ali meci prolaze kroz mene i ne mogu mi ništa. Jeste li gledali film od Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti.' 

- Ide mi jako dobro, moj ukupan kapital je veći četiri puta veći, nego obveze - zaključio je Kerum.

No posebno se uzrujao što se spominje njegovu trudnu Fani. Tu je 'pukao' i nastavio:

- Rasistički je i nekorektno kako novinari pišu o njoj, a tako su radili i kada je bila u prošloj trudnoći. Neka se mene napada, ali nemojte mi dirati djecu! Ne daj Bože da se nešto desi ženi i bebi, ja ću mu rukama iščupati, ma ja ću mu prstima iščupati gučak iz pluća - grmio je Kerum i poručio novinarima da mu ne diraju ono što mu je svetinja.

Kako bi umirila ljutitog gradonačelnika voditeljica je skrenula s teme i pitala ga za hotel Marjan. Kerum je ponovio kako njegove firme nemaju ni eura duga te da ništa ne duguje ni radnicima.

- Ja ću se riješiti biznisa i baviti se politikom. Na mene je naručena paljba, ali meci prolaze kroz mene i ne mogu mi ništa. Jeste li gledali film od Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti - kazao je Kerum i rekao da se 'ne može ići u rat s djecom i ženom jer se prvo njih treba osigurati pa onda krenuti u borbu'.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

split, fani horvat, željko kerum