Hrvatska

BRANI GA: Nevenka Bečić uz brata: Željko Kerum nije u poslovnim problemima!

'Da je u poslovnim problemima njegova glavna firma ne bi bilježila poslovni uspjeh i dobitak od 49 milijuna kuna', rekla je Bečić.

Piše: PolitikaPlus

Željko Kerum nije u poslovnim problemima, izjavila je danas sestra splitskog gradonačelnika i HGS-ova saborska zastupnica Nevenka Bečić, odbacujući kao laži i insinuacije medijske napise da se Kerumovo poslovno carstvo našlo u velikim financijskim problemima.

"Željko Kerum nije u poslovnim problemima. To je broj jedan, jer da je u poslovnim problemima njegova glavna firma ne bi bilježila poslovni uspjeh i dobitak od 49 milijuna kuna za poslovnu 2011. godinu", kazala je Bečić novinarima u Hrvatskom saboru.

Ocijenila je da su medijski napisi usmjereni na netočno informiranje javnosti te formiranje javnog mnijenja kako bi se pogodovalo pojedincima kojima je cilj nanijeti zlo njezinu bratu.

"Sve što piše po novinama, 99 posto su laži insinuacije i neistine", naglasila je Bečić, ljudski nedopustivim ocijenivši pisanje medija kojim se "jedna fizička osoba na ovakav način želi degradirati".

Istaknula je da glavna tvrtka njezina brata bilježi dobit, da je stabilna i uredno izvršava sve obveze prema državi, zaposlenicima te svima drugim institucijama i vjerovnicima s kojima je u poslovnoj suradnji.

Upitana kako komentira poslovne probleme tvrtke Kerumove nevjenčane supruge Fani Horvat, odgovorila je kako ne može govoriti o tvrtki s kojom nije povezana.

"Mogu govoriti o poslovanju firme Kerum i onih firmi u koje imam uvid. Ja za tu firmu mogu dati informaciju i za firme koje imaju veze s firmom Kerum, ali za ostalo ne. Dakle, sve je to stabilno i sve obveze se uredno izvršavaju. Tu problema nema nikakvih", kazala je Bečić.

Na upit smatra li pretjeranima izjave Željka Keruma da će "iščupati gučak" svakome tko dirne u njegovu obitelj, odgovorila je: "Zašto bi bilo pretjerano? Pa udar na obitelj..., obitelj je svima svetinja".

"Zašto bi bilo pretjerano? Znači, nema čovjek pravo na samoobranu i samozaštitu. Ne, nije pretjerano. Ja bi reagirala još drastičnije da sam bila na njegovu mjestu. Naprosto, nemam riječi da se na taj način može zadirati u tuđu privatnost i napadati integritet jedne osobe", dodala je Bečić.

Istaknula je da njezin brat nije reagirao impulsivno, već da je trebao još drastičnije.

"U potpunosti ga podržavam. Dapače, još ću se i ja staviti uz bok i njemu i njegovoj obitelji, dakle gospođi Fani ako treba", poručila je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

željko kerum, nevenka bečić, split