A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ivan%20rakitic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Uskoro će zajedno živjeti: Ivan Rakitić ljubi Španjolku Raquel | Politika+
Scena

LJUBAV NOGOMETAŠA: Uskoro će zajedno živjeti: Ivan Rakitić ljubi Španjolku Raquel

Nogometaš je devet mjeseci u vezi sa Španjolkom Raquel, piše Story. Upoznao ju je u kafiću u kojem je radila i sedam mjeseci nagovarao da izađu na večeru.

Piše: PolitikaPlus

Nogometaš je u Sevilli, gdje živi već godinu i pol dana upoznao Raquel Mauri (22), piše Story.

Španjolka je radila u kafiću nasuprot hotela u kojem je živio prvih nekoliko mjeseci nakon što je došao u Sevillu. Priznaje da mu se svidjela odmah čim ju je ugledao, no čak sedam mjeseci trebalo mu je da je nagovori da s njim izađe na večeru. Uz nju je naučio španjolski jezik gotovo do savršenstva, a nakon završetka Europskog nogometnog prvenstva planiraju zajedno živjeti.

Nogometaš Raquel opisuje jednostavnom i jako brižnom djevojkom koju sve zanima dok najviše obožava pjevanje i ples. Otkriva da su mu kod djevojaka važni sveobuhvatni dojam, šarm, odgoj, ponašanje i fizički izgled jer je on odraz zdravog načina života koji je njemu kao sportašu jako važan jer to znači da osoba drži do sebe i svog zdravlja. Priznaje da se definitivno vidi u ulozi obiteljskog čovjeka, no misli kako još nije došlo vrijeme da se u tome realizira.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ljubav, ivan rakitić, scena