A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/bono_vox.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bono Vox opovrgava: Nisam najbogatiji roker na svijetu | Politika+
Scena

BOGATSTVO: Bono Vox opovrgava: Nisam najbogatiji roker na svijetu

Investicijska grupa Elevation Partners, kojoj je Bono jedan od petorice osnivača i vlasnika, ima 2,3 posto udjela u Facebooku, danas vrijednih oko milijardu i pol dolara.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predvodnik irske rock grupe U2 Bono Vox opovrgnuo je medijske spekulacije da je izlaskom Facebooka na burzu pretekao legendarnog Paula McCartneyja i postao najbogatiji roker na svijetu.

Investicijska grupa Elevation Partners, kojoj je Bono jedan od petorice osnivača i vlasnika, ima 2,3 posto udjela u Facebooku, danas vrijednih oko milijardu i pol dolara, i mediji su naveliko spekulirali da je slavni Irac izlaskom te internetske društvene mreže na burzu pretekao po imetku dotad nedodirljivog McCartneyja, koji po procjenama "teži" oko milijardu dolara.

"To je bio dobar vic. Suprotno izvješćima, ovaj dečko nije milijarder. Niti će ikada biti bogatiji od bilo kojeg 'Beatlea'. I u novčanom smislu i u glazbenom, Beatlesi su nedodirljivi", rekao je Bono za američki MSNBC.

"Elevation ne ulaže svoj novac, nego imovinu koju nam ljudi ili mirovinski fondovi povjere. Mi za to dobivamo plaću", objasnio je Bono.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

facebook, scena, bono vox