A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/blanka-vlasic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Blankina ozljeda se zakomplicirala: Upitan je nastup u Londonu! | Politika+
Sport

LOŠE VIJESTI: Blankina ozljeda se zakomplicirala: Upitan je nastup u Londonu!

Navodno je u bolnici dobila infekciju i morat će se oporavljati duže vrijeme.

Piše: PolitikaPlus/Slobodna Dalmacija

Nastup Blanke Vlašić na Olimpijskim igrama u Londonu je upitan jer njen oporavak nakon artroskopskog zahvata na Ahilovoj tetivi lijeve noge ne ide planiranim tempom, piše Slobodna Dalmacija.

Blanka je u bolnici 'zaradila’ infekciju, 'ušla’ joj je bakterija koja je dosta neugodna i čije liječenje traje određeni dio vremena. A taj dio vremena Blanka nema jer Olimpijske su igre pred vratima!

Splitska skakačica u vis ove godine uopće nije skakala. Godinu je počela ambicioznim pripremama u Južnoafričkoj republici, no prekinula ih je kada bol u peti lijeve odrazne noge više nije mogla podnositi. Stoga je s juga Afrike krenula prema hladnome Göteborgu gdje je dr. Leif Ward obavio artroskopski zahvat na Ahilovoj tetivi. Trebalo je ukloniti izraslinu s kosti, a operacija je trejala oko dva sata tijekom koje je Blanka bila pod narkozom.

Do potpunog povratka u trenažni ritam predviđao se rok od oko dva mjeseca, no pojavio se novi problem. Jedan šav od operacije u Göteborgu nikako se nije uspijevao 'stvrdnuti’, a ispostavilo se da je jedan mali dio kosti ostao, stvorio se granulom i trebalo je to opet očistiti. Krajem travnja zahvat je napravio dr. Bruno Lukšić, a novih pet 'punata’ na Blankinoj peti dodatno su pomaknuli mogući rok povratka s početka na kraj lipnja. Ako je sada nastao i novi problem s bakterijom...? Situacija ne sluti na dobro.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

skok u vis, blanka vlašić, atletika