A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/darinko-kosor-104.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kosor: Skupštinska većina mora predložiti novu upravu Holdinga | Politika+
Zagreb

HSLS-HSS: Kosor: Skupštinska većina mora predložiti novu upravu Holdinga

'Mi ne dajemo svoja rješenja jer imamo samo sedam zastupnika, ali očekujemo od onih koji su u većini u Skupštini Grada Zagreba, od Kluba SDP - HSU da na toj sjednici, koja mora biti najkasnije u kolovozu kada je reizbor Uprave, predloži cjelokupan novi tim jer ovaj je pokazao da ne zna dobro voditi Holding.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik Kluba zastupnika HSLS - HSS u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Darinko Kosor najavio je danas da će, na prvoj sjednici Skupštine Zagrebačkog holdinga, čiji je član, tražiti da skupštinska većina predloži novu upravu Zagrebačkog holdinga i predsjednika uprave.

"Mi ne dajemo svoja rješenja jer imamo samo sedam zastupnika, ali očekujemo od onih koji su u većini u Skupštini Grada Zagreba, od Kluba SDP - HSU da na toj sjednici, koja mora biti najkasnije u kolovozu kada je reizbor Uprave, predloži cjelokupan novi tim jer ovaj je pokazao da ne zna dobro voditi Holding", rekao je Kosor na konferenciji za novinare održanoj u stanci Gradske skupštine, i poručio većini da se pritom "ne vodi partijskim uputama s Iblerova trga".

Predložio je da se raspiše natječaj i izaberu najbolji ljudi. Ili, neka SDP predloži nove ljude, ali da izađu s programom i rješenjem da svake godine Zagrebački holding nema 500 milijuna gubitka i da svaki građanin to ne mora plaćati 2000 kuna, kazao je Kosor.

HSLS i HSS nemaju nikakvih ambicija da imaju svoje ljude u Upravi Zagrebačkog holdinga, kazao je Kosor te u ime Kluba izrazio žaljenje što većina u Gradskoj skupštini nije usvojila njihov prijedlog o dinamici izvještavanja Holdinga o poslovanju - izvješća za prva tri mjeseca u lipnju a za šest mjeseci u listopadu "kako bi na vrijeme gradski zastupnici znali što se u Holdingu događa".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

darinko kosor, hsls, zagreb, skupština, hss, zagrebački holding