A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lisice-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

I Hrvati među uhićenim trgovcima drogom u Grazu i Sloveniji | Politika+
Crna kronika

KRIJUMČARI: I Hrvati među uhićenim trgovcima drogom u Grazu i Sloveniji

Makedonac i Hrvati uhićeni su u prosincu prošle godine u Austriji.

Piše: APA

Austrijska je policija u suradnji sa slovenskom od prosinca prošle godine zbog trgovine drogom uhitila je 14 ljudi, među kojima i dvojicu Hrvata i zaplijenila 2,2 kilograma kokaina koji bi na tržištu postigao vrijednost od 220.000 eura, objavila je u utorak austrijska tiskovna agencija APA.

U pritvoru u Austriji i Sloveniji su glavni organizator te skupine krijumčara drogom koji je iz Makedonije i ima prebivalište u Grazu, njegova dva hrvatska kurira, četiri Slovenca i nekoliko osoba s Kosova.

Makedonac i Hrvati uhićeni su u prosincu prošle godine u Austriji, a ostali članovi skupine u međuvremenu u suradnji sa slovenskom policijom, javlja APA.

Slovenska policija je također u utorak potvrdila da su na području mariborske policijske uprave uhićeni članovi kriminalne skupine koja je od kolovoza prošle godine vršila kaznena djela neopravdane proizvodnje i prometa zabranjenim drogama, nedopuštenim tvarima u sportu in tvarima za izradu droga.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KRIJUMČARI, DROGA