A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Princ%20Charles.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Princ Charles odaje počast majci uz dosad nepoznate snimke | Politika+
Scena

OBLJETNICA: Princ Charles odaje počast majci uz dosad nepoznate snimke

U njemu princ Charles priča o svojim uspomenama, dajući uvid u kraljičin privatni i javni život.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Nikad objavljene snimke britanske kraljevske obitelji, uključujući i kraljicu Elizabetu II., prikazat će se u BBC-jevom dokumentarcu kojim će princ Charles odati počast majci koja obilježava 60 godina od stupanja na britanskom prijestolje.

U njemu princ Charles priča o svojim uspomenama, dajući uvid u kraljičin privatni i javni život.

Dokumentarac koji će biti prikazan na BBC-ju u petak navečer, sadrži i snimke, od kojih je neke napravila i sama kraljica, devetogodišnjeg Charlesa i njegove mlađe sestre, princeze Anne na obiteljskom ljetovanju u Norfolku 1957. godine. Charles i sestra do vrata su zakopani u pijesku, a između njih je jedan korgi, pasmina koju kraljica najviše voli, vidi se na snimkama.

Tijekom filma princ priča o svojim uspomenama na odrastanje s kraljicom kao majkom i iznosi svoje vlastite komentare i osjećaje.

U jednom dijelu princ priča o tome kako je "mama" isprobavala krunu 1953. "Sjećam se da je s krunom na glavi došla gore, dok smo se mi kupali", rekao je Charles.

Gledajući snimke stare 60 godina, princ je hvalio majčinu "nevjerojatnu staloženost" i "prirodnu ljepotu".

Elizabeta II. proslavit će ovaj vikend 60 godina od stupanja na britansko prijestolje blještavim spektaklima poput pop-koncerta u Buckinghamskoj palači ili plovidbe tisuću brodova Temzom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ElizabetA II, Princ Charles, scena