A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lufthansa-frankfurt-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lufthansa i Star Alliance od danas devet letova tjedno direktno za Berlin | Politika+
Tvrtke

LINIJA: Lufthansa i Star Alliance od danas devet letova tjedno direktno za Berlin

Lufthansa kreće s dosad najvećim programom ekspanzije u Berlinu, vrijednim više od 60 milijuna eura koji će povezati 39 europskih destinacija s njemačkim glavnim gradom i zračnom lukom Berlin Tegel.

FOTO: Arhiv
Piše: ph

Iz zagrebačke Zračne luke Pleso danas je prvi put zrakoplov Lufthanse odletio direktno za Berlin i od sad će tjedno devet letova direktno povezivati Hrvatsku s njemačkom metropolom avionima Airbusa A319, izvijestila je danas ta zrakoplovna tvrtka.

Po riječima Georga Lazzarija, direktora Lufthanse Hrvatska, Berlin je grad koji sve više putnika iz Hrvatske želi posjetiti, poslovno ili u svom slobodnom vremenu.

Od danas Lufthansa kreće s dosad najvećim programom ekspanzije u Berlinu, vrijednim više od 60 milijuna eura koji će povezati 39 europskih destinacija s njemačkim glavnim gradom i zračnom lukom Berlin Tegel, u kojoj će biti bazirano 15 zrakoplova Airbus A319 i A320. S partnerima iz Lufthansa Grupe i Star Alliancea, putnici će birati između 50 gradova diljem Europe i južnog Mediterana.