A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/natali-dizdar-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Natali Dizdar upitala Arsena Dedića je li ikada maštao o muškarcima | Politika+
Scena

TOTALNI FM: Natali Dizdar upitala Arsena Dedića je li ikada maštao o muškarcima

'Ne, nisam. Ja sam zato da svak' živi svoj način života', rekao je Arsen.

Piše: PolitikaPlus

Natali Dizdar gostovala je jutros u Doručku na Totalnom FM – u. 'Jesi se pohvalila ljudima kako si doputovala iz Dubrovnika', pitao je domaćin showa Saša Lozar, a pjevačica je priznala da je poput velikih svjetskih zvijezda u Zagreb i Dubrovnika na radio stigla ni manje ni više privatnim avionom.

Zahvalila se prijatelju koji ju je Cesnom 'prebacio' s dalekog juga.

Saša i Natali su se za početak prisjetili svojih glazbenih početka, od Turbo limač Showa i Story super nove pa sve do prvih Runjićevih večeri. Upravo je s tog nastupa Saša prepričao zanimljivu anegdotu: 'Ti si pjevala Galeba a ja Magdalenu. To na TV izgleda super cool. Al zapravo smo se prije oboje nagutali Persena! Svaki po 5-6. Zato su nam se caklile okice'.

 Natali je dodala:'Svi su mi rekli da sam kao bila na rubu plača, a nisam bila na rubu plača, al mi je bila užasna trema! Persen je progovarao iz nas!', rekla je i objasnila slušateljima da ne shvate krivo jer se radi o biljnom pripravku.

Da je znala što ju čeka popila bi Natali i jutros Persen. Saša joj je naime kao tajnog gosta pozvao Arsena Dedića, a Natali je dobila zadatak napisati pitanja ne znajući tko ju čeka s druge strane telefona. Kada je shvatila da je riječ o pravoj živučoj glazbenoj legendi Natali je od srama jedva progovorila.

Proklinjala je Sašu što ju je nagovorio da sudjeluje u intervjuu. Postavila je Arsenu prvo pitanje: 'Jeste li ikad razmišljali o seksualnom odnosu s istim spolom?'. Arsen je bez oklijevanja, staložen i dobro raspoložen, odgovorio:'Ne, nisam. Ja sam zato da svak' živi svoj način života. Što bi se opet američki reklo, tvoja sloboda seže do moje slobode'.

 Za drugo pitanje Natali je inspirirao današnji datum, ozloglašeni petak trinaesti. Pitala je Arsena je li praznovjeran.'Uopće ne patim od takvih stvari. Možda imam nešto posebno u rukopisu i načinu života, ali ovakve nekakve stari kao što su praznovjerje, strah i te stvari, to je meni strano!', rekao je. Priznao je doduše da ga progone neobični snovi. Sanja 'solo nastupe' na kojima onda zaboravi riječi pjesama ili shvati da ne zna svirati klavir: 'Poslije liječenja u Padovi su mi se namnožili snovi. Mogu bez tajne reći da sam išao čak s jednim psihijatrom razgovarati o tome', priznao je Arsen.

I Natali je mislila da sanja kada je jednom od najvećih domaćih kantautora morala postaviti pitanje, sanja li 'mokre snove'. Na njenu veliku sreću i oduševljenje Arsen ju nije razumio pa je pretpostavio da ga pita, znoji li se dok spava. Priznao je da teško podnosi vrućine, ali i ljude koji se pretjerano znoje:'Ima moj jedan česti suradnik, kad mu dam ruku to je kao da sam ju stavio u vodu. To mi je teško! Ili kad legneš s djevojkom pa se sklizneš!', iskren je bio Arsen.

 Iskrena je bila i Natali govoreći o svom djetinjstvu: 'Odrastati u malom mjestu, ići u glazbenu školu, prolaziti s 5,0 i onda još ići na Turbo limać show dvaput. Nije baš da se bilo lako stopit s prosjekom!', priznala je pjevačica.

Natali je na radio došla predstaviti svoj novi uradak na koji je, kaže, jako ponosna jer je provela čitavu prošlu godinu pripremajući ga. Radi se o CD – u i DVD – u'Live in ZKM' koji će se u prodaji naći 23. srpnja. Na albumu se nalazi i aktualni singl, obrada pjesme, Olivera Mandića'Osloni se na mene' koju je na Sašinu želju izvela u jutarnjem showu i dokazala da i u rano jutro zvuči besprijekorno.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

arsen dedić, radio, totalni fm, natali dizdar