A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Trojica napadača brutalno pretukla pacijenta u kolicima ispred KB Dubrava | Politika+
Zagreb

NAPAD: Trojica napadača brutalno pretukla pacijenta u kolicima ispred KB Dubrava

Pedesetijednogodišnji pacijent s ozljedom glave opasnom po život pronađen je u invalidskim kolicima jučer oko 23 sata ispred bolnice.

Piše: PolitikaPlus/Hina
Pedesetijednogodišnji pacijent s ozljedom glave opasnom po život pronađen je u invalidskim kolicima jučer oko 23 sata ispred bolnice.

Pacijent KB Dubrava sinoć je pod još nepoznatim okolnostima teško ozlijeđen ispred zgrade bolnice te se liječnici bore za njegov život, a iako su prema prvim podatcima pacijenta napala trojica muškarca, policija istražuje jesu li ozljede posljedica napada ili nesreće.

Pedesetijednogodišnji pacijent s ozljedom glave opasnom po život pronađen je u invalidskim kolicima jučer oko 23 sata ispred bolnice, doznaje se od zagrebačke policije koja kriminalistički istražuje slučaj.

Iako su prema prvim podatcima sumnjalo da su pacijenta napala trojica muškarca, policija istražuje okolnosti njegova ozljeđivanja, odnosno je li ono posljedica napada ili nesreće. Prema neslužbenim podatcima, liječnik koji je pregledao pacijenta rekao je da su ozljede mogle nastati od udaranja i padanja.

Prema pisanju medija, pacijent je u kolicima izašao ispred bolnice pošto su to od njega prethodno oko 21,30 sati telefonom zatražile nepoznate osobe, koje su ga ispred zgrade zatim pretukle. Slučaj su prijavili zaštitari koji su pronašli muškarca s ozljedom glave u besvjesnom stanju.

Policija navodno istražuje telefonske pozive koje je pacijent zaprimio i snimke nadzornih kamera.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kb dubrava, policija, napad, ZAgreb