A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/hrvatska%20zastava.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Branitelji: Izvjesimo hrvatske zastave na zagrebačke prozore i ulice | Politika+
Zagreb

OLUJA U ZAGREBU: Branitelji: Izvjesimo hrvatske zastave na zagrebačke prozore i ulice

'Grad Zagreb je uvijek bio lider i davao primjer koji su preuzimali drugi gradovi diljem Hrvatske.'

Piše: Ivan Klarić

Zagrebački branitelji predvođeni HVIDR-om Zagreb, Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata, Zborom udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Gradom Zagrebom povodom obilježavanja ovogodišnje proslave obljetnice „Oluje“ pozivaju sve građane u petak 03. kolovoza 2012. godine u 9:00 sati svečano polaganje vijenaca i svijeća na Mirogoju.

 

Isto tako, od 11-12 sati pozivaju sve građane  na Trg bana Josipa Jelačića gdje će Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Grad Zagreb, predstavnici svih političkih stranaka, osobe iz javnog života i branitelji, podijeliti tisuću hrvatskih zastava građanima uz poziv da ih u nedjelju 05.08.2012. s ponosom izvjesite na svojim prozorima i pročeljima te na taj način obilježe proslavu pobjede u akciji „Oluja“.

 

- Grad Zagreb je uvijek bio lider i davao primjer koji su preuzimali drugi gradovi diljem Hrvatske, kazao nam je predsjednik HVIDR-e grada Zagreba Mirko Ljubičić dodavši da slijedeće godine možemo očekivati postrojavanje pripadnika Hrvatske vojske i policije u Kninu i to mimo ministra branitelja i Vlade. Odlučili su se na to, kaže Ljubičić, zbog činjenice da je ovogodišnja proslava u Kninu mimo svih njihovih očekivanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mirko ljubičić, zagreb, oluja