A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/ante-cacic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ante Čačić: Protiv Sheriffa zbog nediscipline neće nastupiti Sammir i Pokrivač! | Politika+
Sport

STROGO: Ante Čačić: Protiv Sheriffa zbog nediscipline neće nastupiti Sammir i Pokrivač!

Umjesto da se pripremaju za utakmicu, dvojac je 'partijao' na moru.

Piše: PolitikaPlus

Trener zagrebačkog Dinama Ante Čačić izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da sutrašnju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa neće započeti sa Sammirom i Nikolom Pokrivačem koji su se ogriješili o klupsku disciplinu.

U srijedu nećemo računati na Sammira i Pokrivača koji su se ponijeli neprofesionalno te nisu napravili pravu pripremu za utakmicu. Ovdje ne postoji nijedan igrač koji nije važan i koji je ovdje "zalutao", ali Dinamo neće biti talac nijednog igrača

"U srijedu nećemo računati na Sammira i Pokrivača koji su se ponijeli neprofesionalno te nisu napravili pravu pripremu za utakmicu. Ovdje ne postoji nijedan igrač koji nije važan i koji je ovdje "zalutao", ali Dinamo neće biti talac nijednog igrača", izjavio je Čačić.

Sammir i Nikola Pokrivač su nakon utakmice protiv Istre 1961 u Puli, a tri dana prije odlučujuće utakmice za ulazak u Ligu prvaka, umjesto u Zagrebu bili u na Krku, odnosno Vodicama.

Prema pisanju službenih stranicama Dinama, branič Nikola Pokrivač priznao je pogrešku i ispričao se suigračima, treneru i navijačima.

"Jako mi je žao i ispričavam se svima u klubu, treneru, suigračima i navijačima. Istina je da sam bio na Krku, ali nisam tamo išao u noćni izlazak nego zbog jedne privatne situacije i nisam bio pijan, no to sve skupa nije bitno jer tamo nisam trebao biti. Stigao sam ujutro na trening i odmah sam se ispričao treneru. Kažem, žao mi je i ispričavam se svima koje sam povrijedio i na meni je sada dodatno zapeti na treninzima", izjavio je Pokrivač.

Igrači Dinama će u danas odraditi trening, a nakon toga idu u karantenu gdje će ostati do početka utakmice koja se igra u srijedu na stadionu u Maksimiru u 20,40 sati.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sheriff, maksimir, dinamo, pokrivač, sammir