A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/koka-varazdin-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Varaždinska Koka umiruje paniku: Nema nikakve opasnosti po građane i okoliš | Politika+
Hrvatska

AMONIJAK: Varaždinska Koka umiruje paniku: Nema nikakve opasnosti po građane i okoliš

'U pogonima nije nastala materijalna šteta, nastavljen je redovan proces proizvodnje.'

Piše: PolitikaPlus

Varaždinska Koka priopćila je kako nakon današnjeg incidenta s istjecanjem amonijaka u pogonu te tvrtke nema opasnosti i posljedica po građane i okoliš, te je nastavljen redoviti proces proizvodnje.

"Opasnosti i posljedica po građane i okoliš nema a, kako u pogonima Koke nije nastala materijalna šteta, nastavljen je redovan proces proizvodnje", ističe se u priopćenju.

U Industriji mesa Koka d.d. Varaždin danas prije podne došlo je do manjeg istjecanja amonijaka iz sistema hlađenja. Proizvodnja je odmah zaustavljena, te su iz sigurnosnih razloga evakuirani svi radnici zatečeni u pogonu.

Tehnički je kvar odmah otklonjen, a devetero djelatnika zatražilo je pomoć hitne medicinske pomoći. Prema zadnjim saznanjima, petero ih je nakon pregleda otpušteno kući dok su ostali iz preventivnih razloga privremeno zadržani na kraćem specijalističkom promatranju, dodaje se u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

amonijak, varaždin, koka