Zagreb

SHOW U SKUPŠTINI: Bandić skupštinarima: Da si pucam u čelo? Neću, Boga mi!

'Molit ću kako bih se oslobodio Meića; Baš me strah Zmajlovića, tu je tek tri dana; Sve sam vas učio politički hodati Zagrebom!'

Piše: PolitikaPlus

Izvanredna sjednica o problemima stanovnika Jakuševca poslužila je kao povod za novi sukob zastupnika Gradske skupštine. U njima je prednjačio gradonačelnik Milan Bandić, kojeg se napadalo sa svih strana, ali nikome nije ostao dužan.

Kolegama u Skupštini je poručio da za preuzimanje političke štafete treba trenirati i potom ih pozvao da ujutro s njim trče, a svima onima s kojima se ne slaže je poručio "Da si pucam u čelo? Neću, Boga mi!".

 Poseban sukob imao je s gradonačelnik sa zastupnikom SDP-a Juricom Meićem, s kojim se konstantno sukobljava u posljednje vrijeme. Nakon što se  Meić javio za ispravke gradonačelnikovih netočnih navoda, Bandić ga je upitao može li spavati bez njega i potom dodao da će početi moliti 'Oče naš', kako bi se oslobodio Jurice Meića.

 Kako nikome ne bi ostao dužan, podsjetio je sve zastupnike SDP-a da ih je učio politički hodati i da postanu ljudi.

 Nije izostavio ni tužbu koju ministar okoliša Mihael Zmajlović najavljuje protiv njega. Poručio mu je da ga nije ni najmanje strah tužbe "nekoga tko je tu gdje je tek tri dana". Poručio mu je i neka brine o svom dvorištu.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jakuševec, skupština, zagreb, milan bandić