A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivan-vrdoljak-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vrdoljak: Ilegalno izgrađene objekte rušimo za petnaestak dana | Politika+
Hrvatska

AKCIJA: Vrdoljak: Ilegalno izgrađene objekte rušimo za petnaestak dana

'Jučer nam je na kolegij došao prvi draft liste prijedloga i mislim da ćemo za petnaestak dana već imati akciju na terenu.'

Piše: PolitikaPlus

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak večeras je u Varaždinu izjavio da će za dva tjedna na teren iu kontinentalnom dijelu i u priobalju izaći bageri koji će početi rušiti ilegalno izgrađene objekte.

"Jučer nam je na kolegij došao prvi draft liste prijedloga i mislim da ćemo za petnaestak dana već imati akciju na terenu", rekao je ministar Vrdoljak dodavši da će u rujnu početi rušiti one objekte koji su bespravno izgrađeni poslije 21. lipnja 2011. godine i koji su izvan građevinskog područja.

Istaknuo je da kao resorni ministar nema namjeru "kao neki cezar dizati ili spuštati palac" za određene objekte.

"Puštam inspektorima da biraju koji objekti su u prioritetu i najeklatantniji primjer bezobrazluka, ali tražim od njih da to naprave u rujnu i oni će to učiniti", kazao je Vrdoljak.

Ministar je u Varaždinu posjetio građevinsku tvrtku Zagorje Tehnobeton te obišao Špancirfest.

Istaknuo je da je na tom festivalu četvrti put i da se svaki put dobro zabavi.Večeras je šetače na glavnom gradskom trgu "počastio" kratkom žonglerskom točkom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

graditeljstvo, ivan vrdoljak, projekt