A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija je uhitila zagrebačku pljačkašicu banaka | Politika+
Zagreb

OSUMNJIČENA: Policija je uhitila zagrebačku pljačkašicu banaka

Osumnjičena pljačkašica R. B. uhićena je u noći s ponedjeljka na utorak, a policija nije pronašla novac koji je odnijela iz OTP banke u Sesvetama.

Piše: PolitikaPlus

Policija je uhitila 45-godišnju ženu za koju sumnja da je u posljednjih godinu dana prijeteći plinskim pištoljem opljačkala oko 200 tisuća kuna iz triju banka na području Zagreba.

Osumnjičena pljačkašica R. B. uhićena je u noći s ponedjeljka na utorak, a policija nije pronašla novac koji je odnijela iz OTP banke u Sesvetama, u koju je upala 9. kolovoza i 11. studenog prošle godine, te iz Splitske banke na Laništu iz koje je 3. kolovoza ove godine odnijela oko 50.000 kuna. Pretpostavlja se da je novac potrošila na plaćanje dugova i računa te izvlačenje iz teške financijske situacije u kojoj se našla.

Žena je u pljačkama bila maskirana šiltericom, sunčanim naočalama i crnom perikom. Policija joj je ušla u trag zahvaljujući snimkama nadzornih kamera u opljačkanim bankama.

Razbojnica navodno nije imala nikakve pomagače i sve je obavljala sama, a s mjesta zločina bježala bi automobilom koji je parkirala nedaleko od banaka, izvan dosega kamera. U tom su automobilu policajci i pronašli pištolj.

Osumnjičena do sada nije bila poznata policiji, niti kazneno prijavljivana.

I dok su pljačke banaka u Sesvetama i na Laništu razriješene, nastavlja se potraga za pljačkašicom koja je prije gotovo dva tjedna iz Splitske banke u Dubravi ukrala oko 350 tisuća kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pljačka, policija, zagreb