A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dinamo-maksimir-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Svećenik prijavio osmogodišnjeg ministranta kao pratitelja na utakmici Dinama i Porta | Politika+
Scena

AUDIO: Svećenik prijavio osmogodišnjeg ministranta kao pratitelja na utakmici Dinama i Porta

'Idem na utakmice i htio bih to prenijeti i na moje ministrante.'

Piše: PolitikaPlus

MasterCard u suradnji sAntenom Zagreb pobrinuo se i ove godine da Dinamo u nastupima na utakmicamaUEFA Champions League ima adekvatnu podršku! Antena je jučer proglasila potragu za dvadeset i dvoje malih pratitelja nogometaša, a već danas je u program pristigla jedna pomalo i neobična prijava!

Radi se naime o svećeniku Ivanu Novaku koji je poželio da upravo njegov ministrant bude jedno od djece koje će na 18. rujna na stadion ispratiti nogometaše Dinama i talijanskog Porta.

 - Moram biti neskroman. Ja jako volim Dinamo i idem na utakmice i onda bih to malo htio prenijeti i na moje ministrante. Obzirom da sam u ovoj župi tek godinu dana sve ide vrlo sporo pa onda mislim da je nešto ovako dobro da iznenadimo barem jednoga, njegovo ime je Emerik. On ide u drugi razred. Ići će tata vjerojatno s njime. Mislim da bi to bilo nešto posebno. Nešto neobično! Drago mi je da ste prepoznali da je to nešto dobro - rekao je danas za Antenu Zagreb Svećenik iz Cirkvene pored mjesta Sv. Ivan Žabno, oduševljen kada je doznao da je odabrana baš njegova prijava.

Dinamu će u ovosezonskim utakmicama UEFA Champions League dobro doći podrška kako malih, tako i velikih navijača, a svakako neće biti na odmet na svojoj strani imati jednog svećenika i njegovog omiljenog ministranta!

MasterCard u suradnji s Antenom Zagreb ostvaruje snove najmlađima među velikim Dinamovim navijačima! I ove godine roditelji će moći prijaviti svoju djecu za male pratitelje nogometaša u utakmicama UEFA Champions League! Prethodno je potrebno zadovoljiti nekoliko uvjeta i malo se potruditi jer samo će samo rijetki i odabrani dobiti ovu jedinstvenu i veliku čast.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antena, dinamo, porto, mastercard