A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/claire-danes-damian-lewis-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

TV nagrade: Domovina i Moderna obitelj pobjednici Emmyja | Politika+
Scena

TV NAGRADE: TV nagrade: Domovina i Moderna obitelj pobjednici Emmyja

Psihološka drama "Domovina" okončala četverogodišnju vladavinu Momaka s Madisona.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Psihološka drama "Domovina" okončala je u nedjelju navečer na dodjeli američkih televizijskih nagrada u Los Angelesu četverogodišnju vladavinu "Momaka s Madisona" i osvojila Emmy za najbolju dramsku seriju, dok je komedija "Moderna obitelj" treću godinu za redom proglašena najboljom humorističnom serijom.

Trijumf Domovine upotpunili su glavni glumci, Claire Danes i Damian Lewis nagradama za najbolju žensku i mušku ulogu u dramskoj seriji.

"Domovina" je osvojila Emmyja već nakon prve sezone prikazivanja na mreži Showtime, a njezin trijumf upotpunili su glavni glumci, Claire Danes i Damian Lewis nagradama za najbolju žensku i mušku ulogu u dramskoj seriji. Serija je dobila Emmyja i za najbolji scenarij.

"Moderna obitelj" treću je godinu za redom najbolja komedija, a pripale su joj i nagrade za najbolje sporedne uloge i za režiju.

Emmy za najboljeg glumca u komediji dobio je Jon Cryer ("Dva i pol muškarca"), a najboljom je glumicom proglašena Julia Louis-Dreyfus ("Potpredsjednica").

"Momci s Madisona", koji su četiri godine nosili titulu najbolje dramske serije, svečanu dodjelu u Los Angelesu ovaj su put završili praznih ruku.