Zagreb

SUSRET: Predstavnici udruga Kontra i Iskorak kod gradonačelnika Bandića

Na sastanku u Gradskoj upravi dogovoreno je da će Grad pružiti potrebnu logistiku za organizaciju Konferencije koju organiziraju udruge Iskorak i Kontra, a koje će do tada otvoriti i prostore Društveno – kulturnog centra u Petrinjskoj ulici koje su dobile od Grada na privremeno korištenje.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, sastao se danas s predstavnicima udruga Kontra i Iskorak, koji su ga upoznali s pripremama za godišnju konferenciju ILGA Europe koja će se održati u Zagrebu u listopadu sljedeće godine.

Zagreb je izabran da bude grad domaćin u konkurenciji s Kopenhagenom, a Konferencija će, najavili su gosti, okupiti oko 350 aktivista iz cijele Europe, te predstavnike drugih organizacija i europskih institucija.

Na sastanku u Gradskoj upravi dogovoreno je da će Grad pružiti potrebnu logistiku za organizaciju Konferencije koju organiziraju udruge Iskorak i Kontra, a koje će do tada otvoriti i prostore  Društveno – kulturnog centra u Petrinjskoj ulici koje su dobile od Grada na privremeno korištenje.

U ime udruga Kontra i Iskorak na sastanku u Gradskoj upravi bili su Sanja Juras, Sanda Brumen i Zoran Dominković, a osim gradonačelnika, u ime Grada, prisustvovala je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević, posebni viši savjetnici gradonačelnika Biserka Bucković, Zdravko Čokić i Željko Horvat, te zamjenik šefa kabineta Robert Ljutić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kontra, milan bandić, iskorak