A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hina-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hina nakon mnogo godina mijenja dizajn svog portala 22. listopada | Politika+
Hrvatska

PROMJENE: Hina nakon mnogo godina mijenja dizajn svog portala 22. listopada

Link za novu stranicu do 22. listopada nalazit će se i dalje na sadašnjoj stranici hina.hr u desnom stupcu.

Piše: PolitikaPlus

Hinine nove i redizajnirane web stranice bit će dostupne na www.hina.hr od 22. listopada.

Nakon pokusnog rada koji je počeo 1. siječnja ove godine, u kojem je usporedno sa sadašnjom web stranicom bilo moguće pristupiti i novim stranicama na adresi www.websrv3.hina.hr , od 22. listopada na www.hina.hr bit će novi i redizajnirani Hinin web .

Link za novu stranicu do 22. listopada nalazit će se i dalje na sadašnjoj stranici hina.hr u desnom stupcu, a novi portal se sastoji od dvaju dijelova: besplatnog s djelomičnim i besplatnim vijestima, vidljiva svima, te pretplatničkog, na koji se dolazi upisivanjem korisničkog imena i zaporke kad se ugovori pretplatnički odnos.

Jedna od glavnih značajka novog Hinina weba je personalizacija. On sadrži posebne stranice kojima se pristupa preko linkova u glavnom izborniku (na njima piše kakav se niz vijesti otvara klikom - primjerice „kronološki“ otvara sve vijesti iz svih servisa na koje ste pretplaćeni, poredane po vremenskom slijedu objave). Tako klikom link „sve rubrike“ dobivate sve vijesti iz svih servisa na koje ste pretplaćeni, poredane po vremenskom slijedu, ali sadržajno razvrstane po rubrikama (vijesti iz Hrvatske, svijeta, gospodarstva i td.) Pod linkom „servisi“ vijesti su razvrstane prema servisima na koje ste pretplaćeni.

Svaka od tih stranica sadržava jedan ili više pomičnih spremnika koji sadržavaju vijesti. Klikom na link [postavke], koji se nalazi u gornjem desnom kutu, otvarate dio na kojem možete odabrati koji spremnik želite prikazati (ili ne prikazati) kao i osnovnu boju za stranicu pod linkom na kojem trenutačno jeste (npr. ako ste kliknuli link „hrvatska“ i želite promijeniti boju za taj link, kliknete na „postavke“, zatim na „prilagodite stranicu“ i onda možete odabrati boju i spremnike za vijesti koje želite ili ne želite vidjeti kad kliknete na „hrvatska“. To vrijedi i za ostale linkove u glavnom izborniku).

U pokusno vrijeme, do 22. listopada, "stara" i nova stranica rade usporedno, a sve prijedloge i pitanja možete uputiti na e-mail tehnika@hina.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dizajn, portal, web, mediji, hina